Livrare Ciresica Livrare Diandra Livrare Scoica Livrare Serenada Livrare Sueta

Teo Trandafir, cerută în căsătorie într-un mod inedit! Reacția neașteptată a prezentatoarei TV

Teo Trandafir a fost întotdeauna admirată datorită personalităţii sale puternice. Aceasta a fost curtată de mulţi bărbaţi, însă cu greu reuşea cineva să ajungă la inima cunoscutei prezentatoare TV. În cadrul unui interviu recent, vedeta de la Kanal D a mărturisit că a primit o sumă uriaşă de bani pentru a accepta o cerere în căsătorie.

În cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, Teo Trandafir a făcut o declarație neaşteptată. Vedeta de televiziune a dezvăluit cum a fost cerută la un moment dat în căsătorie.

VEZI ŞI: TEO TRANDAFIR, DEZVĂLUIRI DESPRE MOMENTUL CARE I-A SCHIMBAT VIAŢA: ”CRED CĂ A FOST…”

Bărbatul care voia sa îşi petreacă tot restul zilelor alături de vededetă i-a oferit suma de 300.000 de euro. Acesta a venit pe la spatele prezentatoarei care în acel moment se afla în fotoliu și i-a pus banii pe piept.

„Am fost cerută de soție contra unei sume foarte mari de bani care mi-a și fost pusă pe piept. (..) Eu stăteam în fotoliu în poziția asta (n.r întinsă) și amicul respectiv a venit pe la spate și mi-a pus banii pe piept. N-am știut că sunt atât de grei! (…) Erau împachetați în țiplă”, a declarat Teo Trandafir în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”.

Întrebată dacă a acceptat cererea Teo Trandafir a răspuns foarte hotărâtă: „Nu!”.

Teo Trandafir, despre dezamăgirile în dragoste

În trecut, Teo a dezvăluit faptul că a suferit din dragoste. În acelaşi timp, celebra prezentatoare TV a ţinut să explice faptul că pentru a trece peste o astfel de experienţa a apelat la terapie şi a încercat să iasă cu alți oameni pentru a nu se gândi la durere. De asemenea, şi-a dat seama că fiecare moment trece, iar timpul le vindecă pe toate.

„Faci o terapică, ba un ieșit cu diferiți cetățeni și cetățene, ba aștepți să treacă timpul și te gândești lasă că toate se termină cu timpul. La un moment dat, am suferit foarte rău și după ani mulți, mulți ani după ce am suferit după un cetățean, făceam duș, îmi aduc aminte ca azi, și mi-am adus aminte și ‘cum păcatele mele îl chema?.  Uitasem cum îl cheamă”, a mai spus ea.

sursă foto: instagram

Livrare pizza in Navodari, Mamaia-Sat, Lumina si Mamaia Nord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

help with essay papers
fast custom essay
college application essay services