Livrare Ciresica Livrare Diandra Livrare Scoica Livrare Serenada Livrare Sueta

Specialiștii au descoperit! Cum scapi de insomnie

Insomnia este o problemă cu care majoritatea persoanelor se confruntă măcar o dată în viață. Pe termen lung, poate afecta calitatea muncii și duce la oboseală. Pentru a preveni aceste efecte, puteți apela la câteva trucuri simple, fără să aveți nevoie de somnifere. 

Pentru a avea un somn odihnitor, este extrem de important să aveți mare grijă când consumați cina. Experții susțin că recomandat este să luați ultima masă din zi măcar cu două sau trei ore înainte de culcare. Astfel, digestia nu vă va împiedica să adormiți. 

În ceea ce privește produsele recomandate înainte de culcare, indicat este să consumați alimente bogate în bogate în triptofan și melatonină. Acestea stimulează producția de hormoni care creează somnolență. Pentru cei care se confruntă cu insomnii, recomandat este fie laptele de migdale, fie o porție de migdale crude. (CITEȘTE ȘI: Plantele pe care nu trebuie să le ții în casă. Sunt vampiri energetici)

Ce să nu consumi niciodată înainte de culcare

Pentru a evita insomnia, nutriționiștii au stabilit o listă cu alimente strict interzise la cină. Printre acestea se numără mâncărurile de tip fast food, cum ar fi: pizza, cartofi prăjiți, burgeri și alte preparate. 

Nici alcoolul nu este recomandat înainte de culcare. Contrar zvonului potrivit căruia un pahar de vin sau o halbă de bere vă vor ajuta să adormiți. De fapt, alcoolul va fermenta în corp și vă va deshidrata, motiv pentru care nu veți reuși să dormiți suficiente ore. De asemenea, corpul vă va cere să beți multă apă și veți transpira. 

Alimente interzise la cină. Sursă foto: Pixabay
Alimente interzise la cină. Sursă foto: Pixabay

Interzise sunt și sucurile care conțin cofeină și băuturile pe bază de cafea. Chiar dacă au un gust bun, vă vor împiedica mintea și creierul să doarmă. Așadar, mai bine le înlocuiți un un ceai de tei sau de mușețel. (CITEȘTE ȘI: O companie de taxi aerian va fi înființată în România. Care este orașul ce va beneficia de acest serviciu)

Livrare pizza in Navodari, Mamaia-Sat, Lumina si Mamaia Nord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

help with essay papers
fast custom essay
college application essay services