Livrare Ciresica Livrare Diandra Livrare Scoica Livrare Serenada Livrare Sueta

S-au luat la bătaie în avion! Piloții Wizz Air au chemat poliția

Mai mulți pasageri au început o bătaie la bordul unui avion Wizz Air, pe ruta Copenhaga-București. Avionul a aterizat pe aeroportul Otopeni la ora 21: 25, iar piloții au cerut ajutorul Poliției de Frontieră. 

Pasagerii unui zbor de zilele trecute, pe ruta Copenhaga-București, au întâmpinat o situație neașteptată. La bordul avionului a început o încăierare pe care personalul nu a reușit să o oprească. Pentru a rezolva situația, aceștia au apelat la forțele de ordine. Polițiștii au sosit când avionul a coborât la sol, pe aeroportul Otopeni din Capitală. (CITEȘTE ȘI: Unde s-au adăpostit acum Yulia şi cei 4 copii ai săi, după ce au fugit de război în România. Sexy-ucraineanca este influencer şi profesoară de fitness în ţara ei)

Ce ce s-au luat la bătaie pasagerii Wizz Air 

Autoritățile au dezvăluit care a fost motivul de la care a pornit încăierarea de la bordul avionului. Conform declarațiilor Poliției de Frontieră, scandalul a pornit de la un bărbat care se afla într-o stare avansată de ebrietate. Când respectivul a coborât din avion, a fost preluat de oamenii legii. 

Românul de 44 de ani care a pornit scandalul se va alege cu dosar penal pentru că a încălcat Codul aerian, după cum au precizat polițiștii. Aceștia au menționat și faptul că bărbatul nu avea în posesie obiecte periculoase sau arme. 

„Motivul, un pasager român în vârstă de 44 ani a provocat un scandal la bordul aeronavei care venea din direcția Copenhaga-București. Bărbatul, aflându-se în stare avansată de ebrietate, a fost preluat din aeronavă la aterizare de către poliția de frontieră, urmând a se întocmi lucrare penală pentru încălcarea prevederilor Codului aerian ( art. 119 alin 2)”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

Din fericire, Poliția de Frontieră a declarat faptul că niciunul dintre pasagerii aflați la bordul avionului Wizz Air nu a fost rănit grav. (CITEȘTE ȘI: Care a fost „declicul” transformării lui Codin Maticiuc. Cât de mult s-a schimbat, de fapt, „craiul de Dorobanți”?)

Livrare pizza in Navodari, Mamaia-Sat, Lumina si Mamaia Nord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

help with essay papers
fast custom essay
college application essay services