Livrare Ciresica Livrare Diandra Livrare Scoica Livrare Serenada Livrare Sueta

Dragoste dincolo de lege. Laura, o tânără de 32 de ani, s-a îndrăgostit lulea de un pușcăriaș condamnat pentru omor: ”El e tot ce mi-am dorit vreodată”

Dragoste dincolo de lege! Laura, o tânără în vârstă de 32 de ani, s-a îndrăgostit lulea de un bărbat care a fost condamnat pentru omor. Acesta se află în închisoare, acolo unde trebuie să ispășească o pedeapsă de 40 de ani. Însă, cum s-au cunoscut cei doi și cum a început, de fapt, povestea de iubire dintre ei?

Pentru unele persoane pare o poveste de dragoste bizară, însă pentru Laura și Terrell e doar începutul unei noi vieți – împreună, dar separați. Cel puțin pentru moment.

Laura O’Sullivan, o tânără în vârstă de 32 de ani din Bristol, s-a îndrăgostit lulea de un pușcăriaș condamnat de omor, și anume Terrell Ravon Reese, în vârstă de 31 de ani.

Vezi și DESCOPERIRE HALUCINANTĂ! CUM FĂCEAU RACHIU DEȚINUȚII DE LA PENITENCIARUL BOTOȘANI? TOTUL SE PETRECEA SUB NASUL GARDIENILOR

S-au îndrăgostit și s-au logodit fără să se vadă

Tânăra de 32 de ani este mamă a patru copii, iar din anul 2021, luna octombrie, a început să corespondeze cu deținuți din întreaga lume. Fiind membră pe una dintre platformele destinate celor care vor să își găsească dragostea mai „altfel”, a avut parte de surpriza vieții: s-a îndrăgostit de un bărbat care a fost condamnat pentru omor și care va sta în spatele gratiilor pentru următorii 40 de ani. Mai mult decât atât, s-au și logodit, în luna decembrie, în ciuda faptului că nu s-au întâlnit niciodată față în față.

Bărbatul de 31 de ani se află închis într-un penitenciar din Michigan, însă acest lucru nu l-a împiedicat să își găsească iubirea vieții sale. Tânăra susține că Terrell este bărbatul la care visa.

Citește și DOI DEȚINUȚI DIN SUEDIA AU LUAT OSTATICI DOI GARDIENI, APOI AU CERUT UN ELICOPTER ȘI 20 DE PIZZA PENTRU ELIBERARE

„Am crezut că e nebunie curată, efectiv nebunie curată, dar nu am putut să îmi controlez sentimentele și să îmi opresc inima. El e tot ce mi-am dorit vreodată”, a declarat tânăra, potrivit The Mirror.

Bărbatul de 31 de ani a fost condamnat pentru o crimă din 2009. Se afla în Detroit cu un prieten, au vrut să tâlhărească un alt bărbat și s-a produs o crimă. Logodnica lui a declarat: „Gândul meu inițial a fost , pentru că sună foarte rău. Dar nu el a comis fapta. Era tânăr și prost, în locul greșit, la momentul greșit și iată că a ajuns încarcerat pentru marea majoritate a vieții sale”.

Sursă foto: Pixabay

Livrare pizza in Navodari, Mamaia-Sat, Lumina si Mamaia Nord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

help with essay papers
fast custom essay
college application essay services