Livrare Ciresica Livrare Diandra Livrare Scoica Livrare Serenada Livrare Sueta

Destăinurile făcute de Teo Trandanfir: ”Să ai tu sănătate în oase câtă suferință am prestat eu”

În cadrul unei emisiuni online, Teo Trandafir și-a deschis sufletul și a vorbit despre suferințele pe care le-a trăit în planul amoros. Prezentatoarea TV a reușit să le depășească și este fericită în prezent.

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite și longevive prezentatoare de televiziune din România. Zâmbetul de pe buze nu îi lipsește niciodată, chiar și atunci când trece prin momente mai puțin plăcute. În cadrul unei emisiuni online, ”Detectorul de minciuni”, prezentatoarea TV de la Kanal D și-a deschis sufletul și a vorbit despre suferințele pe care le-a trăit în planul amoros, dar și despre modul în care a reușit să le depășească.

”Să ai tu sănătate în oase câtă suferință am prestat eu. (n.r. De ce noi femeile când ne îndrăgostim, practic, suntem încuiate rău de tot?) Poate dumneata. Eu sunt descuiată… Se poate întâmpla și altă treabă, se poate întâmpla ca unul dintre noi, oricare, să se îndrăgostească de altcineva, nu e vina nimănui. Nu e vorba de defectele celuilalt, pe care, de altfel, i le știai… Se poate întâmpla o neprevăzută. Normal că suferi după una ca asta…”, mărturisea prezentatoarea TV.

Citește și TEO TRANDAFIR, UMILITĂ DE FLORIN CĂLINESCU!? ”AM ZIS CĂ MOR, CĂ INTRU ÎN PĂMÂNT”

Teo Trandafir: ”Am suferit foarte rău”

Teo Trandafir a mărturisit cum a reușit să treacă peste momentele dificile care au vizat viața amoroasă.

”Faci o terapică, ba un ieșit cu diferiți cetățeni și cetățene, ba aștepți să treacă timpul și te gândești lasă că toate se termină cu timpul. La un moment dat, am suferit foarte rău și după ani mulți, mulți ani după ce am suferit după un cetățean, făceam duș, îmi aduc aminte ca azi, și mi-am adus aminte și cum păcatele mele îl chema? Uitasem cum îl cheamă”, a mai spus Teo Trandafir.

Vezi și REȚETA „SECRETĂ” DE PIZZA A LUI TEO TRANDAFIR. CUM A REUȘIT VEDETA SĂ SLĂBEASCĂ 60 DE KILOGRAME

Sursă foto: captură video Youtube

Livrare pizza in Navodari, Mamaia-Sat, Lumina si Mamaia Nord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

help with essay papers
fast custom essay
college application essay services