Livrare Ciresica Livrare Diandra Livrare Scoica Livrare Serenada Livrare Sueta

Ce salariu are o stewardesă la Wizz Air. Cât câștigă lunar

Multe tinere își doresc, cu siguranță, un post de stewardesă. Nu doar faptul că ai posibilitatea să te plimbi în fiecare colț al lumii este tentant, ci și salariul. Unul deloc de neglijat penrtru vremurile în care trăim.

Compania Wizz Air este una dintre cele mai mari din lume și multe persoane visează să ajungă membri ai echipajului de zbor. Remunerație lunară pe care un angajat o are este, în medie, de 1.000 de euro pe lună.

O stewardesă are un salariu de bază de 1.200 – 1.400 de euro lunar, la care se audaugă și diurna de zbor, de 40 de euro pe zi. Angajații noi au o dirună de doar 30 de euro pe zi.

O stewardesă proaspăt angajată are, în fiecare lună, cel puțin 12 zboruri, deci încasează 360 de euro pe lună doar din diurnă. De asemenea, sectoarele suplimentare de zbor sunt plătite cu 40 de euro pe zi. Încasezi inclusiv comision din vânzările pe care le faci în avion, care poate ajunge la 200 de euro pe lună.

(VEZI AICI: O STEWARDESĂ A DEZVĂLUIT SECRETUL! ÎN AVION SE FOLOSEȘTE UN LIMBAJ CODAT PENTRU A DISCUTA DESPRE PASAGERI FĂRĂ CA ACEȘTIA SĂ ȘTIE)

Ce trebuie să facă o stewardesă la Wizz Air

Conform informațiilor publicate pe site-ul companiei Wizz Air, o însoțitoare de zbor are următoarele sarcini de îndeplinit:

  • Oferă servicii excelente clienților și creează o atmosferă prietenoasă la bord;
  • Gestionează vânzările și numerarul în timpul zborului;
  • Execută corect sarcinile legate de siguranța aeronavei și a pasagerilor, menținând în același timp coerența cu cele mai înalte standarde etice;
  • Salută pasagerii cu un zâmbet și îi ajută în timpul zborului;
  • Sosește la timp la locul de muncă, odihnită în mod adecvat și prezentată corespunzător pentru a oferi aceste servicii la cel mai înalt nivel.

(NU RATA: ANDREEA ERA STEWARDESĂ ÎN ORIENT CÂND A FOST REMARCATĂ DE FAMILIA REGALĂ A CELOR DIN EMIRATE. E UIMITOR CE I-AU PROPUS IMEDIAT CÂND AU ZĂRIT-O)

Beneficiile unei însoțitoare de bord

  • Un job stabil într-o companie aflată în continuă dezvoltare;
  • Un mediu prietenos și internațional de muncă;
  • Oportunități de avansare în carieră;
  • Training gratuit;
  • Bilete de avion la preț redus pentru angajați și familiile acestora.

Livrare pizza in Navodari, Mamaia-Sat, Lumina si Mamaia Nord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

help with essay papers
fast custom essay
college application essay services