Livrare Ciresica Livrare Diandra Livrare Scoica Livrare Serenada Livrare Sueta

Anna Lesko, surprinsă într-o ipostază fierbinte în parcarea subterană

Anna Lesko a fost surprinsă într-o ipostază fierbinte în parcarea subterană. Fanii au fost în extaz atunci când au văzut-o.

Fără doar și poate, Anna Lesko este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Artista este conștientă de atuurile pe care le are și nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare. Anna Lesko are o siluetă de invidiat și nici n-ai spune că este mămică! (CITEȘTE ȘI: ANNA LESKO & DJ VINNIE AU SEMNAT ”ACTELE DESPĂRȚIRII”: UNDE VA LOCUI FIUL LOR, CE PENSIE DE ÎNTREȚINERE A FOST STABILITĂ + MULTE ALTE DETALII)

Anna Lesko a fost surprinsă într-o ipostază fierbinte în parcarea subterană. Îmbrăcată într-o rochie de scenă, care i-a pus în evidență formele fără cusur, artista a reușit să taie răsuflarea tuturor. Fotografia a strâns sute de aprecieri din partea fanilor.

Anna Lesko, ipostază sexy într-o parcare subterană

Pe lângă faptul că a fost înzestrată de Mama Natură cu forme incendiare… Anna Lesko mai trebuie să facă și sacrificii pentru a le menține!

„Nu petrec multe ore la sală, dar când mă duc postez imediat. Mi-aș dori să merg mai des. De trei ori mă duc, în fiecare săptămână, cam o oră și jumătate. Îmi place să mănânc, acum aș mânca un burger, dar fără chiflă. Mănânc foarte puțini carbohidrați, nu mai mănânc paste și pizza. Nu mănânc târziu, la 12 noaptea. De când nu mai mănânc atât de mulți carbohidrați, pofta de dulce și-a făcut loc. Mănânc un cheesecake sau ciocolată neagră.”, a declarat Anna Lesko la Antena Stars.

Livrare pizza in Navodari, Mamaia-Sat, Lumina si Mamaia Nord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

help with essay papers
fast custom essay
college application essay services